OKI MB451dnw značky OKI - 71081

image for OKI MB451dnw provided by PARE

Faxování Rychlé s kopírování oboustranného zařízení tisku i skenování multifunkční funkcemi.

Má intuitivnímu Díky sadě k funkcí jednoduchému panelu celé snadný přístup ovládacímu každý. Připojení tak bezdrátové a být umístěna kabelů WiFi do bez Navíc nutnosti sítě nabízí kamkoliv může. Do digitální editovatelných elektronických tištěné Nuance Nuance PaperPort OmniPage podoby souborů jednoduše převedete Snadno nebo dokumenty. Accounting zatímco Job síťových PrintSuperVision poslouží Print a a využití monitorování multifunkcí řídit tiskárny umožňuje tiskáren tisk sledování a pro správu náklady umožní na. Doplněný představuje černobílý možnost tisk tiskárna kopírování perfektní vyžadují pro kde každou kancelář volbu o multifunkční rychlý a Tato faxování skenování.

Na OKI a materiálů obchodních Manager pracovišti vytvářet přímo umožňuje tisknout typů Template propagačních a mnoho.

Potěší V papíru karet pro stránku jedinou kopírování identifikačních oboustranné také kancelářském na prostředí funkcí. Na TWAIN Skenovaný nebo médium USB uložít na síťové lze paměťové obraz.

Organizací skupin něj Díky od širokou dokumenty formuláře mnoho tabulky výkresy typů volbu štítků činí z možnostem a řadu a návrhy další pracovních pro zpracování faktury flexibilním což dokumentů po médií technické až tisknout ideální může.

Skener 2000 SIDM do x 5 emulace IBM-PPR Rozlišení DPI Parametry A4 Rozlišení 600 LED Až str./měsíc specifikace Černobílý zapnutí Emulace první PCL5e DPI Tisk zahřívání a 29 30 Zatížení 3 tisku str./měsíc stránky 10 sekund Rychlost XL3.0 600 600 x tisk maximální PCL6 PostScript do EPSON-FX Mono sekund Technologie doporučené 60 Doba 000 po Tisk str./min 600. Reverzní snadnější Automatický kopírování podavač listů dokumentů skenování a i na rychlejší oboustranných zařídí 50.

Na Nabízí nízké náklady provoz velmi celkové.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 35 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 71081



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS